MVO  Alberts & Kluft

ORGANISATIE

 

Alberts &  Kluft B.V.  (AKA), opgericht in 1905, is een zelfstandige dochteronderneming van de holding Gräper GmbH & CO.KG in Duitsland , en houdt zich voornamelijk bezig met de verkoop van betonnen geprefabriceerde behuizingen in Nederland.

AKA beschikt over een montagehal waar stations kunnen worden voorzien van een elektrische installatie. Onder licentie van Hager bouwt AKA tevens Laagspanningsverdelingen welke ook die geschikt zijn voor inbouw in de stations en zijn wij in Nederland distributeur van gerelateerde producten zoals de fabricaten Euromold (Nexans) en Hauff-Technik.

Onze visie is een integraal gericht op een duurzame bedrijfsvoering.

Als bedrijf kiezen wij ervoor om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Wij houden bij het maken van bedrijfsbeslissingen rekening met de maatschappelijke effecten, en zijn voortdurend op zoek naar het beste evenwicht tussen milieu, samenleving en economie, rekening houdend met de verwachtingen van de toekomstige generaties.

AKA staat voor kwaliteit,veiligheid en duurzaamheid.

 

SBB CERTIFICERING

AKA is er wederom in geslaagd om als SBB erkend leerbedrijf MBO studenten op niveau 2,3 en 4 een praktijk-veilige en deskundige leeromgeving aan te bieden. SBB is de overkoepelende Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. SBB is door de overheid aangewezen (geaccrediteerd) voor erkenningen in het BOL/BBL leerwezen. Wij vinden het belangrijk voor alle stakeholders om op alle gebieden, dus ook op het gebied van scholing en opleiding, kwaliteit te kunnen waarborgen. Hiermee bieden wij jongeren ook een betere kans op de arbeidsmarkt. Belangstellenden kunnen op www.stagemarkt.nl onderzoeken voor welke Crebo opleidingen in de elektrotechniek wij gecertificeerd zijn.

AKA heeft deze certificering voor diverse opleidingsmogelijkheden