Zum Inhalt springen
I0 A5286 bewerkt bewerkt

Alberts & Kluft
Energie oplossingen

  1. Beginpagina
  2. Over AKA

Wij zijn Alberts & Kluft
Technische oplossingen voor de Energie uitdagingen van de toekomst

Als onderdeel van de Duitse GRÄPER groep is Alberts & Kluft (AKA) specialist op het gebied van elektrotechniek en innovatieve betonbouwoplossingen voor de bescherming van hoogwaardige technische installaties.

De groep bestaat uit meer dan 800 ingenieurs en vakmensen op diverse locaties in Almere en in Duitsland. Samen ontwikkelen en produceren we op maat gemaakte oplossingen voor een breed scala aan klanteisen voor de utiliteitsindustrie en infrastructuur.

Voortbouwend op onze ervaring op het gebied van elektrotechniek hebben we ons de afgelopen decennia successievelijk ontwikkeld tot leverancier van totaaloplossingen voor moderne voedingsstations. En als we kijken naar de huidige ontwikkelingen op het gebied van klimaatbescherming, de Green Deal en E-mobiliteit, dan zal de vraag naar stations de komende jaren aanzienlijk toenemen. De belangrijkste uitdagingen hierbij zijn digitalisering, zelfsturende stations, meet- en sensortechnologie en CO2-reductie. Moderne transformatorstations en technische gebouwen vormen hiervoor een belangrijke schakel. Samen met onze klanten kunnen we voldoen aan de grote vraag naar elektrificatie in de energietransitie.

Met onze innovatieve oplossingen zijn we een belangrijke speler in de energietransitie en bieden we onze medewerkers en klanten een solide basis voor de toekomst. We produceren momenteel ongeveer 4.500 stations per jaar, waarvan 90 procent volledig ontwikkeld en klaar voor aansluiting.

Door de omvang van onze groep zijn we altijd in staat om omvangrijke aanvragen in grote aantallen te verwerken. Maar we zijn net zo sterk als het gaat om individuele oplossingen.

Vanuit onze moderne productielocatie in Almere bedienen wij de Nederlandse markt en assembleren wij klant specifiek diverse typen stations die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kortsluitveiligheid, ventilatieklasse e.d.

De stations kunnen ook voor vele andere toepassingen worden ingezet zoals warmtenetten, telecom en industriële processen en kunnen grofweg in 4 groepen verdeeld kunnen worden.

Daarnaast zijn wij distribiteur van:

Neem voor meer informatie contact op met onze Sales afdeling.

Vrachtwagen transformatorhuis 4