Zum Inhalt springen
AKA Y2 A56410653

Gevoel voor techniek
Alberts & Kluft

  1. Beginpagina
  2. Werken bij

WERKEN BIJ
Alberts & Kluft

AKA is een grote speler op het gebied van geprefabriceerde betonnen behuizingen, al dan niet voorzien van transformatoren, schakel-, verdeel- en andere technische installaties. De behuizingen worden bij ons moederbedrijf in Duitsland geproduceerd en in onze montagehal in Almere eventueel voorzien van de technische installaties.

Met meer dan 100 deskundige medewerkers, die dagelijks succesvol samenwerken aan onze producten voor onze afnemers in de energiesector, (petro)chemie, utiliteitsbouw en industrie.

Door factoren als de ontwikkeling van alternatieve energiebronnen zoals zon- en windenergie, de netwerkverzwaring en de energietransitie die momenteel plaats vindt, speelt AKA een belangrijke rol als leverancier van transformator stations.

Bent u geïnteresseerd in een functie bij Alberts & Kluft? Neem dan contact met ons op. Ook als er geen passende vacature is gepubliceerd kunt u een open sollicitatie bij AKA doen. Zend in dat geval uw motivatie en uw cv naar personeel@aka.nl

Onze Vacatures

Wij zoeken medewerkers voor verschillende functies. Mocht je twijfelen of één van de functies bij je past neem dan sowieso contact met ons op. Wij kijken graag samen met jou of jou de mogelijkheid kunnen geven om te starten in een rol die wel bij je past en waarin je kan groeien naar de functie waar behoefte aan is bij Alberts & Kluft.

Leren en Werken

Bent je op zoek naar mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te vergroten terwijl je aan het werk bent? Of wil je de perfecte balans vinden tussen leren en werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je deze kans. Start vandaag nog je reis naar een succesvolle combinatie van leren en werken!

Onze Mensen

Onze medewerkers zien wij als de grootste en meest waardevolle troef van ons bedrijf. We werken samen aan gemeenschappelijke doelen en elk individu en ieders persoonlijke standpunt draagt daarbij mee aan ons succes.

Een Werkdag van

De werkdag begint voor sommige medewerkers met het doornemen van e-mails maar voor andere met het gezamenlijk plannen van de dag en aandacht voor veilig werken. Een succesvolle werkdag eindigt met het gevoel dat er vooruitgang is geboekt en dat men een waardevolle bijdrage heeft geleverd aan het team en de organisatie.

Uitgelichte Vacature

Regelmatig zetten wij een nieuwe vacature in de schijnwerpers. Deze uitgelichte vacature geeft je een idee van hoe het is om deel uit te maken van ons dynamische team en bij te dragen aan onze groeiende organisatie.