Zum Inhalt springen
AKA Y2 A56520656

Partner in de
Energietransitie

  1. Beginpagina
  2. Over AKA
  3. Missie & Strategie

VOORUIT KIJKEN
Werken aan een leefbare toekomst

Missie & Strategie

Om een ​​milieuvriendelijke en economisch succesvolle toekomst te creëren, moeten we onze energievoorziening fundamenteel veranderen. Wij zien onszelf als partners in deze energietransitie! Dit omvat de bouw van moderne transformatorstations voor smart grid-netwerken, maar ook de ontwikkeling van op maat gemaakte oplossingen voor intelligente lokale netwerkstations of voor stationaire batterijopslag. Afhankelijk van de eisen integreren we de nieuwste regeltechniek en sensoren.

Met intelligente oplossingen en diensten zetten wij ons ervoor in om onze basisbehoeften Bouwen, Wonen en Leven steeds rationeler in te richten en klimaatneutraal te maken. Wij ondersteunen de digitale bewustwording in ons land.

Dit geldt voor alle interne processen en werkwijzen, maar ook voor digitale innovaties voor onze klanten. Met nieuwe technologieën willen we als groep onze toekomst nog beter vormgeven.

Omdat we een blijvende verplichting voelen tegenover het milieu, streven we naar CO2-neutraliteit voor alle vestigingen van de GRÄPER Groep.

Door onze waarden geven we elke dag vorm aan het partnerschap in het team en met onze klanten, partners en aandeelhouders. Daarom hebben we gezamenlijk richtlijnen en managementprincipes ontwikkeld die we dagelijks toepassen en waaraan we ons willen laten meten.