Zum Inhalt springen
20150314 124440

Sectoren
Sterk in Energy & Infra Projecten

  1. Beginpagina
  2. Sectoren
  3. Energie & Infra

Sectoren
Sterk in Energy & Infra Projecten

Aka vindt zijn oorsprong in deze sector en is hierin dan ook het meest actief. Wij leveren onze stations en materialen aan vrijwel alle netbeheerders in Nederland maar ook aan installateurs en aannemers die projecten realiseren als windmolenparken en PV-parken, industriële netten en energieaansluitingen.

AKA kan dan ook (evt. compleet of deels ingerichte) inkoop- en overdrachtstations leveren die voldoen aan de ontwerp-eisen van de Nederlandse netbeheerders.

  • Distributiestations
  • Schakelstations
  • Inkoop/Overdrachtstations voor o.a PV, Laadpleinen, Windmolenparken

Voor de (deels) ondergrondse infra leveren wij kabelgarnituren zoals stekers, eindsluitingen en verbindingsmoffen voor middenspanningskabel van het fabrikaat Nexans/Euromold .

Ook bieden wij een uitgebreid pakket aan kabeldoorvoersystemen van het fabricaat Hauff-Technik voor het gegarandeerd waterdicht invoeren van kabels door kelderwanden.

Vanuit een jarenlange historie hebben wij tevens mogelijkheden om speciale materialen voor bovengrondse nettenbouw, aardelektrodes, kabelbeschermingsmateriaal, kortsluitaanwijzers en meetstokken enz. te leveren.