Zum Inhalt springen
I Stock 000054592346 Double kopie

Sectoren
Rail, Airport en Traffic

  1. Beginpagina
  2. Sectoren
  3. Rail, Airport en Traffic

Prefab-stations conform de eisen van bijvoorbeeld ProRail of Rijkswaterstaat kunnen in overleg met u worden ontworpen en geleverd.

AKA leverde al vele stations voor het Nederlandse spoornet en Metronet en ook stations voor snelwegsignalering en talloze andere technische ruimtes ten behoeve van o.a. verkeerswegen, knooppunten, bruggen en sluizen.

De stations worden geheel prefab vervaardigd in onze fabrieken in Duitsland en kant- en klaar op locatie opgesteld. Optioneel is een elektrotechnische inrichting mogelijk. Uiteraard worden onze plaatsingen begeleid door eigen personeel die beschikken over alle benodigde certificeringen zoals VCA**

Ook in dit segment treffen we middenspannings aansluitingen aan en kunnen we dus kabelgarnituren ( Nexans Euromold) en ook kabeldoorvoeringen ( Hauff-Technik) toepassen.

Een bijzondere link met vliegvelden hebben wij door de al enkele tientallen jaren in Nederland toegepaste serietransformatoren voor vliegveld-runway/baanverlichting van fabricaat AMERACE.